Den digitale arbejdsplads

Digitale løsninger er en vigtig byggesten i realiseringen af vores ambition om at bringe alle sikkert hjem hver dag.

Vores afdelinger

 

En digital arbejdsplads indebærer både øget sikkerhed og mere fokus på bæredygtighed. Men også færre nedbrud og bedre omkostningseffektivitet.
 

Øget sikkerhed

Den digitale arbejdsplads giver os mulighed til proaktivt at opdage sikkerhedsrisikoer. Desuden kan vi sørge for, at alle enheder altid fungerer, som de skal.


Bedre service

Vi kan give dig bedre service ved, at vores responstid ved alarmer minimeres. Vi er med andre ord hurtigt på plads og kan udbedre den eller de enheder, som trænger til eftersyn.


Reducerede omkostninger

Vi har kontrol på arbejdspladsen fra vores centrale platform – vores ”tvilling”. Dermed kan vi optimere tilsynet af alle enheder på en måde, som er omkostningseffektivt for dig.


Fokus på bæredygtighed

I alt, hvad vi gør, har vi et stærkt fokus på bæredygtighed. Den digitale arbejdsplads er ingen undtagelse – tværtimod. Det indebærer, at vi slipper for at gennemføre unødvendige transporter samtidig med, at enhederne på arbejdspladsen får øget levetid.


Rapportering og opfølgning

En vigtig del af det at gøre et bedre arbejde, er rapportering og opfølgning. Her fokuserer vi særligt på sikkerhed og bæredygtighed. Vi tjekker gennemsnitshastighed, batteristatus på enheden samt om der er indtruffet nogle uønskede hændelser og hvor meget CO2-udslippet er mindsket.
 
highway-4494907_1920 (1).jpg
 

Digital tillsyn

Vi har teknologi som gör det möjligt att övervaka vägarbetsplatser 24/7. Det bidrar till ökad säkerheten för både trafikanter och för alla de som jobbar på eller vid våra vägar, högre servicegrad och minskad klimatpåverkan.

Läs mer om digital tillsyn