Dette er Ramudden

Ramudden er en totalleverandør og rådgiver inden for arbejdspladssikkerhed i trafikerede områder. Det, der driver os, er omsorgen for dem, der arbejder på stedet, og for alle de mennesker, der passerer forbi. 

Hensynsfuldhed. Dette ord har stor betydning for os

Hensynsfuld for dig og din sikkerhed omkring og inden for byggepladsområderne. Hensynsfuld for alle interessenter: bilister, cyklister og fodgængere, herunder dem med barnevogne. Alle har ret til et sikkert og trygt miljø. Sådan ser vi det. Og det er sådan, vi tænker, når vi arbejder på at designe vores løsninger. 

Vores opgave er at hjælpe kommuner, myndigheder, entreprenører og byggefirmaer med at sikre sikkerheden på og omkring vej- og byggepladser - sikkerhed, der opfylder alle tænkelige krav i forhold til arbejdspladssikkerhed og trafiksikkerhed.  

Med os som samarbejdspartner får du ro i sindet til at fokusere på din kerneaktivitet - Vejarbejde, vedligehold eller nyopførelse. 
 
quote.png
Formålet med vores arbejde er at sikre, at du og alle andre skal kunne føle jer trygge ved arbejdet og skolen ved dagens start og komme uskadt hjem ved dagens afslutning.

Vi er i dag repræsenteret cirka 80 steder i Norden og Baltikum. Ramudden Nordic & Baltic omsætter for cirka SEK 2,4 milliarder SEK pr. år og har cirka 1000 medarbejdere.
Vores fællesskab og vores arbejdsmetoder gennemsyres af det, vi kalder Ramudden-ånden. For os betyder det, at vi altid udviser omtanke for dig som kunde, sætter medarbejdernes sundhed og sikkerhed forrest og skal være bedst til det, vi gør. For dig betyder det, at du får en partner inden for vej- og arbejdspladssikkerhed, som altid går ekstra langt for din skyld.
 

Vores formål

Vi arbejder for, at alle kommer uskadt hjem hver dag. Det gælder dem, der arbejder på arbejdspladsen, dem, der passerer den, og os selv.
 

Vores kerneværdier – Tæt, målrettet og hensynsfuld

Med tæt mener vi, at vi altid skal være i nær kontakt med vores kunder og være tilgængelige for dem. 
Med målrettet mener vi, at vi altid skal have et klart formål og fokus i vores handlinger og beslutninger. 
Med hensynsfuld mener vi, at vi altid skal udvise hensyn og tage hensyn til andre menneskers behov, følelser og perspektiver i vores handlinger og beslutninger. 
 

Forretningsmodel 

Vores mål er at sikre, at alle kommer sikkert hjem hver dag. Derfor hjælper vi vores kunder med at skabe sikre arbejdssteder og sørge for, at bæredygtighed, ressourceeffektivitet og overholdelse integreres i hvert enkelt projekt.
 
businessmodel dk.png
 

Vores værditilbud 

Sikkerhed - Vi forbedrer sikkerheden i hvert projekt takket være ekspertise og nye løsninger, herunder digitalisering af vejbyggeri. 
 
Effektivitet - Vi strømliner projektet fra planlægningsfasen og fremefter, øger udnyttelsesgraden og forlænger udstyrets levetid for at gøre leverancer mere effektive og omkostningseffektive for vores kunder. 

Overholdelse - Vi sikrer overholdelse af regler og bestemmelser vedrørende arbejdspladssikkerhed og miljø. 
 
Bæredygtighed - Vi bidrager til en cirkulær økonomi, beskytter vores medarbejderes sundhed og sikkerhed og støtter de samfund, hvor vi opererer. 

A caring force for a safer world

Siden 2020 har vi været en del af Ramudden Global – verdens største selskab inden for arbejdspladssikkerhed til kritisk infrastruktur i trafikerede miljøer. Ramudden Global er i øjeblikket til stede i 11 lande og har over 4.500 ansatte.

Ramudden Global