Job og karriere

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Derfor satser vi ekstra meget på kompetenceudvikling og uddannelse af alle medarbejdere.

Professioner og karriereveje

Som vores nye kollega kan du se frem til en fremsynet virksomhed med stor entreprenørånd, et stærkt sammenhold og en stabil arbejdsplads. Vi ved, at alle dygtige medarbejdere er Ramuddens største aktiv. Derfor satser vi ekstra meget på kompetenceudvikling og uddannelse af alle medarbejdere.
Vi kalder vores stærke virksomhedskultur for Ramudden-ånden. Den indebærer, at vi altid har kundens bedste i fokus, sætter vores medarbejderes sikkerhed og sundhed forrest, og at vi stræber efter at være bedst til det, vi gør. For os er det vigtigt at skabe et godt sammenhold, hvor alle trives og er med og bidrager hver dag.
 

Vores formål

Vi arbejder for, at alle kommer uskadt hjem hver dag. Det gælder dem, der arbejder på arbejdspladsen, dem, der passerer den, og os selv.
 

Vores kerneværdier - Tæt, målrettet og hensynsfuld. 

Med tæt mener vi, at vi altid skal være i nær kontakt med vores kunder og være tilgængelige for dem. 
Med målrettet mener vi, at vi altid skal have et klart formål og fokus i vores handlinger og beslutninger. 
Med hensynsfuld mener vi, at vi altid skal udvise hensyn og tage hensyn til andre menneskers behov, følelser og perspektiver i vores handlinger og beslutninger. 
 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information er du altid velkommen til at kontakte os´: mail@ramudden.dk 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Job & karriere

Vær med til at levere service og sikkerhed i topklasse

Ledigt job