Den sikre arbejdsplads

Vores rejse begyndte i 2005. Siden da har vi arbejdet på at gøre arbejdspladser langs vejene sikrere. Både for dem som arbejder der og dem som passerer forbi. 

Vores mission: Alle har ret til en sikker arbejdsplads.

Vores tilgang til sikkerhed og skræddersyede løsninger til arbejdspladssikkerhed anvendes i dag inden for byggeri, anlæg, jernbaner og andre infrastrukturprojekter. Med os som partner får du løsninger, som bygger på høj kompetence og et stort engagement hos vores medarbejdere, innovation, regelefterlevelse og effektiv sikkerhedstankegang i alle led. Vi sikrer, at alle sikkerhedskrav, som stilles, opfyldes på din arbejdsplads.
 

Vores løsninger kan indeholde:

Rådgivning – Planlægning og design af sikkerhed på og omkring arbejdspladsen, såsom udarbejdelse af trafikafviklingsplaner (TA-planer) og assistance med alle nødvendige rådighedsansøgninger. 
 
Ydelser – Du kan benytte os til alle sikkerhedsrelaterede arbejdspladsydelser som etablering, tilsyn og vagtarbejde.
 
Udlejning – Hos os kan du leje alt nødvendigt udstyr og materiel, der er brug for til en sikker arbejdsplads, samt en del køretøjer og maskiner. Vi sikrer, at du får den rigtige sikkerhed lokalt og der, hvor du har brug for det.
 

Vi vil mere

I dag leder vi udviklingen i branchen, og det vil vi gerne forsætte med at gøre. Vi er dybt engageret og involveret i arbejdet med at forbedre arbejdspladssikkerheden generelt. Dette engagement fører vi med videre i de brancher, hvor vi er aktive – f.eks. er vi medlemmer af brancheforeningen ”Sikre veje” samt ”Vejregelgruppen” via Vejdirektoratet.
Dagens udvikling går i retning af den digitale forbundne arbejdsplads. Det betyder både bedre sikkerhed og øget bæredygtighed. Det britiske firma, Highway Resource Solutions (HRS), er en del af koncernen. De udvikler smarte digitale løsninger og udstyr, der forbedrer sikkerheden – f.eks. ved at give trafikanter besked om fremkommelighed.

God vækst trods udfordrende år

Ligesom andre virksomheder har vores koncern også været påvirket af et år med mange usikkerhedsfaktorer. På trods af dette er vi fortsat med at levere på både gamle og nye markeder, og vi har gjort det med bravur. Jeg er virkelig stolt over det arbejde, som organisationen udfører hver dag.

Koncerndirektør har ordet