Afspærringer

Hos Ramudden ønsker vi, at du kommer sikkert til din destination. Det er derfor, at vores team af fagfolk og specialister er ude på vejene hver dag. Vi kan levere alt indenfor rådgivning, skilteplaner samt materiel til at sætte op indenfor en lang række afspærringer i både by, åbent land og på motorveje. 

Kontakt vores afdelinger
Uanset hvor de danske veje har brug for vedligeholdelse, tilsyn eller nyt materiale, står vi klar til at servicere. Ramudden garanterer nemlig, at vejarbejdere er optimalt sikret mod trafikanter, samtidig med at trafikken skal glide så hensigtsmæssigt som muligt.
 
Vi kan levere alt indenfor rådgivning, skilteplaner samt materiel til at sætte op indenfor en lang række afspærringer i både by, åbent land og på motorveje. Med vores omfattende portefølje af services og tjenester til professionel trafiksikkerhed garanterer vi, at alle trafikanter passerer sikkert gennem vejarbejdet, samtidig med at arbejdspladsen fungerer sikkert overfor de arbejdende.
 
Alt vores materiale er godkendt i henhold til de danske vejregler og love, hvilket gælder både for det afspærringsmateriel, vi selv producerer som trafikværn og trafiksignaler, og andre fabrikanters, som vi måtte lagerføre. Du er derfor garanteret afspærringsmateriel, som lever op til de gængse standarder og krav, der måtte være på området.
 

Levering af afspærringer til vejarbejde ved store og små projekter

Uanset om opgaven er et lille vejkryds, hvor der skal udskiftes et lyssignal, eller et stort motorvejsprojekt, så er vi i Ramudden de første til at komme og de sidste til at gå. Ingen opgave er for lille eller for stor for os, hvor vi er aktive både i Jylland og på Sjælland, så vi er tæt på dit lokalområde. 
 
Vi udfører alle form for afspærringsopgaver heriblandt: 
 • B0 - Afspærringer i by
 • L0 - Afspærringer i åbent land 
 • M0 - Afspærringer på motorveje
 • afspærring for brorenoveringer
 • afspærring for motorvejsudvidelser
 • afspærring for asfaltrenoveringer
 • afspærring for vejarbejde ved motorvejskryds
 • afspærring for totallukning af motorveje
 • afspærring for store anlægsopgaver 
   
Hvis du skulle have en anden form for afspærring i tankerne end de nævnte her, skal du endelig ikke holde dig tilbage med kontakte os. Vi kan med garanti komme med en skræddersyet løsning på dine problematikker. 
 

Ramudden – eksperter i afspærringsmateriel og -opgaver

Hos Ramudden er vi eksperter i rådgivning og håndtering af afspærringsmateriel og -opgaver. Vi har derfor rigelig med know-how og faglig viden, når det kommer til mere komplekse projekter inden for afspærring – det kan være alt fra vejarbejde, vedligeholdelse eller afholdelse af store cykelløb – hvor vi uanset projektets størrelse tager opgaverne seriøse. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du sidder inde med en opgave, hvor du gerne vil have vores input til trafiksikkerheden.

Alle har ret til en sikker arbejdsplads